Soekaboemi Tempo Doeloe

Nganjang ka bareto, hayu mang…

Note: Sedikit tulisan saya yang berhubungan dengan masa lalu Sukabumi, dapat dibaca di link ini.

Bekasi, 19 November 2012

13 pemikiran pada “Soekaboemi Tempo Doeloe

  1. When I first saw this title Soekaboemi Tempo Doeloe | Sisi Hidupku on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m glad to locate a lot of useful information right here within the article. Thank you for sharing..

  2. patepung lawung pa amprok jonghok sareng padudulur saadam sa hawa abdi ge kantos linggih di cibadak sukabumi-teras ka jampangkulon nganjrek diditu dugi ka smu-kuliah teras kabandung, dugi gaduh rarabi dibandung 13 tahun batina 1 bidadari, nuhun kang tos tiasa follow blog abdi–blog nu masih diajar

    • Aeh, geuning ieu teh baraya tebih panginten. Bagja pisan ditepungkeun di blog. Punten tumaros, di Jampang Kulon tepatna dimana? Kasepuhan abdi asli ti pakidulan. Daerah Jampang oge, namung Jampang Tengah, tepatna ti Purabaya.
      Perkawis blog, ah sami abdi oge masih diajar. Saleresna mah mung iseng wae, nyerat sakatepangna, sekedar berbagi, panuhun saupami aya manfaatna kanggo nu maos.
      Salam kenal, hatur nuhun parantos kersa berkunjung ka blog sederhana ieu…
      Salam,

      • alhamdulillah nambih dulur nya, abdi ti surade jampang kulon–sakola SD dugi SMU mah di ditu-ayeuna mung pun biang wungkul linggih diditu teh-aminnn–semangat berkarya pa

      • ooo. ti purabaya akang teh?? kalangkungan atuh ah… abdi ge pun bpk (alm) asli purabaya, tepatna payuneun baledesa… salam baktos atuh kang…
        abdi ayeuna linggih di karawang

Sila tinggalkan komentar sahabat disini...

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s